Durf en probeer

De toegevoegde waarde van onze applicatie is zo op het oog moeilijk te beoordelen. Daarom bieden wij u een maand lang vrije toegang tot alle functionaliteiten. U kunt een portefeuille inrichten en daarmee ‘droog’ oefenen: naar hartenlust aan- en verkooptransacties invoeren op basis van onze koopsignalen of gewoon naar eigen inzicht ontdekken of de applicatie van Pharos Zelfbeleggen een beetje bij u past.

U kunt zich heel eenvoudig aanmelden via het kopje ‘Aanmelden’ rechts bovenaan dit scherm. U ontvangt dan automatisch een (tijdelijk) wachtwoord. Dit wachtwoord wordt verstuurd naar het door u opgegeven e-mailadres.

Nadat u zich heeft aangemeld, kunt u direct gebruik maken van Pharos Zelfbeleggen. Na ongeveer een maand verkennen, bepaalt u of onze dienstverlening goed overkomt en bij uw opvattingen en manier van beleggen past. Is dit niet het geval, dan hoeft u niets te doen. Uw account vervalt vanzelf.

De snuffelperiode is eigenlijk te kort om voldoende ervaring op te doen. Het kost al snel veel meer tijd om de vruchten te kunnen plukken. Dat past ook wel bij beleggen: doorgaans kiezen we toch voor een langetermijnstrategie. Het is immers de bedoeling om er een verdienmodel aan te ontlenen. En dat hopelijk tot in lengte van jaren!

Wij hopen uiteraard dat u er voor overweegt om deelnemer te worden. Als u besluit deelnemer te worden, kunt u kiezen uit twee verschillende varianten:

Pharos Zelf
U stelt het erg prijs op om geheel uw eigen gang te gaan. Portefeuillebeheer, het updaten van de dagelijkse slotkoers, de koopsignalen, bewaking, signalering van te ver dalende koersen en meldingen van verkoopwaardige fondsen worden als hulpmiddel op prijs gesteld. U bepaalt zelf de aan- en verkoopmomenten.

Kosten: 20 euro per maand.

Pharos Assist
U heeft alle faciliteiten van Pharos Zelf. Daarnaast geeft het u een goed gevoel als er met u meegekeken wordt: een extra service, bijkomend gemak. Alle posities worden dagelijks gemonitord op gedrag, zowel de dalende als stijgende fondsen. U ontvangt serviceberichten bij afgesproken standen die voor u van belang zijn. Pharos Assist biedt uitkomst als u weinig tijd hebt en er zelf vaak niet aan toe komt. Beslissingen worden zo makkelijker gemaakt, maar u bepaalt zelf wat u doet. Service is waar het om gaat.

Kosten: 25 euro per maand. Bij voorkeur te voldoen middels een automatische maandbetaling bij uw bank.

Per jaar betalen kan ook. U ontvangt daarvoor dan een factuur.