Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief van Pharos Zelfbeleggen!

De nieuwsbrief bevat het laatste nieuws op beursgebied, handige tips voor de zelfbelegger en interessante wetenswaardigheden. De nieuwsbrief is bedoeld voor deelnemers van Pharos Zelfbeleggen en iedereen die interesse heeft in (zelf-)beleggen en beursgerelateerd nieuws.

Frequentie en opt-out
De nieuwsbrief verschijnt eens per week en af en toe ontvangt u een extra nieuwsbrief wanneer er zeer belangrijk nieuws is te melden. Uiteraard kunt u zich te allen tijde uitschrijven en/of later weer inschrijven. Onderaan de nieuwsbrief kunt u heel gemakkelijk uw deelname aanpassen. We hopen uiteraard dat u de nieuwsbrief eerst een paar weken uitprobeert!

Nieuws
Iedere week bevat de nieuwsbrief belangrijk nieuws over de afgelopen beursweek, vermelden we belangrijke beursactiviteiten en geven we u informatie over onze website en applicatie. Dit alles heel overzichtelijk op een rijtje.

Tips
Of u nu een ervaren of beginnende belegger bent: tips zijn altijd welkom! In de nieuwsbrief staan regelmatig handige tips waarmee u eenvoudiger of slimmer kunt beleggen.

Interessante wetenswaardigheden
De beurs- en beleggingswereld is complex, omvangrijk en zeer interessant. We vertellen u graag meer over alles wat er komt kijken bij het beleggen. Denk bijvoorbeeld aan een korte uitleg van begrippen als ‘stop-loss’ en ‘dividend. Wat doet de Nederlandsche Bank nu eigenlijk precies? En wat is het verschil tussen een aandeel en een optie? In de nieuwsbrief leggen we het uit.

Feedback
We zijn zelf heel enthousiast over onze nieuwsbrief en we hopen natuurlijk dat u dat ook bent. Als u opmerkingen of idee├źn heeft, dan horen wij dat graag.