Actueel

De cijfers
Precies op tijd verdween de onrust over de Fiscal Cliff. Niet definitief, want er zijn nog grote kwesties te regelen. Er zal een heel pakket bezuinigingen bedacht moeten worden, met uitzicht op veel weerstand. Maar ook de VS zijn dus onderweg naar hopelijk een betere tijd wat de staatsschuld betreft.
Onze eigen indexen zijn het jaar uitstekend begonnen; vooral de eerste beursdagen, toen de financiƫle markten opgelucht adem haalden. De AEX pakt de eerste 9 punten van dit jaar en stijgt van 342 naar 351 punten; prachtig! Nog beter deed de AMX het. Deze index pakte er 11 punten bij om van 534 naar 545 punten door te groeien. Het ging ook goed bij de ASX. Met 7 punten meer liep de stand op van 408 naar 415 punten. We zullen deze resultaten terugzien in een hogere portefeuillestand; en uiteraard vonden de eerste verkopen in het jaar plaats. Prima.

Behoefte aan informatie
Aan het begin van het jaar bieden we onze deelnemers graag extra gelegenheid tot overleg over alles wat met de applicatie te maken heeft. Dat kan de rest van het jaar natuurlijk ook, maar dan ligt het initiatief voornamelijk bij uzelf. Wilt u uw portefeuille eens doorspreken, of uw strategie rond aan- of verkopen tegen het licht houden, of nadere uitleg over de functionaliteit zoals de aankoop of verkoopsignalen? Wij beantwoorden uw vragen graag. Per e-mail, telefoon of in een gesprek.